Search your topic here

PPL: Exception Handler in C++

EXCEPTION HANDLER IN C++

Viva Vice on Exception Handler in C++

Q1. Which keyword is used to handle the exception?
ans) catch keyword

Q2. Which keyword is used to throw a exception?
ans) throw keyword

Q3. What is the use of the ‘finally’ keyword?
ans) It will be executed at the end of the program even if the exception arised

Q4. Which exception is thrown by dynamic_cast?
ans) bad_cast

Q5. Which is used to handle the exceptions in c++?
ans) exception handler

Q6. Which type of program is recommended to include in try block?
ans) dynamic memory allocation

Q7. Which statement is used to catch all types of exceptions?
ans) catch(…)

Q8. How to handle error in the destructor?
ans) terminate() function

LEAVE A REPLY